Skip to main content Skip to search

Rólunk

Az információ érték – meg kell védenünk

Az Információ, az adat az Ön cége legnagyobb vagyona. Minél tisztább, rendezettebb az adatok kezelése, az Ön cége annál nagyobb biztonságban van. Megvédjük cége információinak biztonságát.

Így nem kell attól félnie, hogy

  • kiszivárog
  • rossz kezekbe kerül
  • eltűnik
  • megsemmisül

Mi megvédjük az Ön üzleti adatait, felkészítjük vállalatát a szigorodó adatvédelmi környezet elvárásainak. Folyamatosan képezzük magunkat, ezért mindent tudunk a GDPR-hoz köthető adatvédelmi jogszabályokról és a megfeleléshez szükséges megoldásokról.

Előfordulhat, hogy

  • Ön aggódik, a GDPR rendelkezéseinek betartása miatt, mert nincs elég információja róla – bízzon bennünk, mi kellően tájékozottak vagyunk, folyamatoson képezzük magunkat, így megfelelő segítséget nyújtunk.
  • Ön fenyegetettséget érez az esetleges szankciók miatt – ám a mi dinamikus szolgáltatói csapatunk informatikusokból, ISMS auditorokból, CISA auditorból igazságügyi szakértőből és jogász kollégákból áll. Egyedülálló sajátosságunk, hogy komplexen ellátjuk az informatikai és jogi feladatokat.
  • Ön szeretne betanítani egy kollégát, aki végrehajtja a törvényben előírtakat – ő viszont még csak tanulja azt, amiben nekünk már több, mint 10 éves múltunk van.

Tevékenységünket és annak módszertanát nagymértékben meghatározzák az ISO 9001 és 27001 –es szabványok, COBIT módszertan és specifikus best practice-ek, tevékenységünket illetve az általunk kezelt információk bizalmasságát kizárólagos alkalmazásban álló szakértőkkel és évenkénti minősítésekkel biztosítjuk.

Állandóan kutatjuk az adatvédelmi kérdésköröket, és követjük az adat életútját a keletkezésétől a  megszűnéséig. Ezt hívjuk mi adatpálya modellnek, ahol az adatok egy körforgásként definiálhatók: keletkezés, továbbítás, értékelés, aztán megszüntetés.

error: Content is protected !!